Trajecten

Trajecten op maat

In een gratis gesprek van 30 minuten kun je kijken of coaching iets voor jou is. Je vertelt wat je met coaching zou willen bereiken, ik kan dan inschatten welk traject voor jou geschikt zou zijn en wat de kosten daarvan zijn.

Alle coach- en supervisietrajecten variëren in lengte, afhankelijk van jouw leervraag en jouw werksituatie. Jij bepaalt het tempo en jij bepaald de inbreng.

Een coachtraject van 3 maanden
Dit traject bestaat uit 6 coachgesprekken, met gemiddeld 2 tot 3  weken tijd tussen elke afspraak. Na 3 maanden heb je een probleem aangepakt en nieuw gedrag geoefend.

Een coachtraject van een half jaar
Tijdens dit traject ga je langer aan de slag met meer diepliggende of meer complexe problemen of overtuigingen tav je werk of je privé-situatie.
Tijdens dit half jaar heb je tijd om langer en meer te oefenen, nieuw gedrag in te slijpen en weer met vernieuwde energie in je werk te kunnen staan.
Dit traject bestaat uit 10 gesprekken, waarbij de eerste gesprekken frequenter zijn en waarbij de tijd tussen je latere gesprekken groter is, om op die manier nieuw gedrag uitgebreid te kunnen oefenen en je nieuwe overtuigingen kunt inbedden.

Pressurecooker methode in 30 dagen van je stress af:
Wil je snel van je stress af? Dan is de pressure cooker methode echt iets voor jou!
In 30 dagen ontvang je intensieve coaching, waarbij je iedere ochtend 20 minuten met je coach in gesprek bent. Je krijgt ’s ochtends voor je naar je werk gaat een opdracht mee voor de dag, we bekijken je agenda en je aandachtspunten en valkuilen van die dag.
Het is onderzocht dat 30 dagen nodig zijn voor een structurele verandering. Met de pressure cooker methode kun je dat ook echt.

Teamtrainingen 
De team- en groepstrainingen variëren in lengte en aantal, afhankelijk van het doel van de training.
Soms is één dag of dagdeel voldoende, soms is een repeterende training waarbij steeds een te leren of te onderzoeken doel aan bod komt nodig.

Overweeg je een team- of groepstraining te boeken? Neem gerust contact op, dan kunnen we alle opties en wensen doornemen. Je krijgt een training op maat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schuiven naar boven