Hypnotherapie online afvallen

Als hypnotherapeut heb ik in het verleden veel resultaten bereikt met het structureel veranderen van (onbewuste) eetgewoonten, en automatisch eetgedrag en de eventueel daaraan gekoppelde overtuigingen. Afslanken kan daarop dan logisch en makkelijk volgen, of je nu wel of niet een “echt” dieet volgt. Vaak wordt hypnose ook ter ondersteuning van een dieet ingezet, dus zowel een dieet als de hypnose tegelijkertijd. 

Online doorloop je zelfstandig een programma, waarin opdrachtjes, filmpjes en ingesproken hypnosesessies zijn opgenomen.
Naast diverse opdrachten die ook gaan over gezonde eet en leefgewoontes, ga je kijken naar automatisch gedrag en gewoontes die je niet helpen als je wilt afvallen. Er zitten diverse audio opnames bij deze programma’s van zelfhypnose sessies, die je dagelijks, wanneer je alleen bent, gaat beluisteren. Door het dagelijks beluisteren van een van de fragmenten, slijp je veel sneller nieuw gedrag in, dat het oude onbewuste, niet helpende gedrag, kan vervangen. Dit helpt goed wanneer je bijvoorbeeld de neiging hebt snel iets tussendoor te eten, te snoepen of te snacken. Je ontspant er ook goed door.
Naast de audio fragmenten zijn er ook dagelijkse opdrachtjes waar je mee aan de slag gaat, bijvoorbeeld over jouw kijk op jezelf, je gewenste toekomst, wat jou helpt en wat lastige momenten zijn, in beeld brengt. Dat doe je met je bewuste brein. Door de combinatie van werken met je bewuste brein én met je onbewuste kun je snel snel stappen zetten.

in 15 dagen 3 kilo verliezen met hypnose
In slechts 15 dagen ga je aan de slag om in kleine stappen gewoontes af te leren die niet helpen als je wilt afvallen, en leer je gewoontes aan die je wél helpen als je wilt afvallen. Wil je een paar kilo afvallen en je wat fitter en energieker voelen? Dan is dit programma iets voor jou. Je krijgt in vijftien dagen iedere een dag een kleine opdracht die je die dag uitvoert en je krijgt toegang tot drie hypnosefragmenten die je ondersteunen tijdens deze 15 dagen.
Dit 15 dagen programma kun je nu volgen voor slechts 1 euro per dag.
Wil je gratis de eerste 5 dagen uitproberen en kennis maken met zelfhypnose? Klik dan hier

afslanken met hypnose
Dit wordt jouw laatste dieet!

Ben je dat jojo-en ook zo beu? Voel je je futloos? Moe? Te dik?
Wil je je graag energieker voelen? Je zwemkleding weer aan?
Met dit programma kun je structureel aan de slag met afvallen. In drie maanden ga je aan de slag met je onbewuste eetgedrag, snacken, snoepen en snaaien, eten uit verveling of eten vanwege stress, stoppen met overeten etc. Dit de je door dagelijks te luisteren naar hypnose audiofragmenten van ongeveer 10 tot 15 minuten per sessie. Daarnaast werk je ook aan je overtuigingen, zelfbeeld en zelfvertrouwen. Dit door dagelijks kleine opdrachten uit te voeren. In kleine stapjes ga je niet helpend gedrag afleren en gedrag dat je steunt tijdens afvallen aanleren. Je zult je snel fitter en energieker gaan voelen en kilo’s verliezen. Super makkelijk, je hoeft er nauwelijks moeite voor te doen.
Doordat je zowel met je bewuste brein als met je onderbewuste brein aan de slag gaat, is het effect van dit programma heel groot en zul je snel, al binnen een week, resultaten gaan zien en ervaren. Je zult je fitter en energieker gaan voelen, en langzaam maar zeker kilo’s verliezen. Laat de zomer maar komen, jij kunt je zwemkleding weer aan!

In dit programma krijg je toegang tot 6 verschillende hypnosessies én diverse oefeningen en materialen om structureel met je gezondheid aan de slag te gaan. Dit heeft een waarde van minimaal € 360,00 alleen al met de hypnosesessies. Eén hypnosesessie in mijn praktijk kost € 90,00 euro. Nu kun je iedere dag, wanneer j=het jou uitkomt, zelf naar hypnose luisteren. Je kunt je voorstellen als je dit iedere dag doet, hoe snel je nieuw onbewust gedrag gaat inslijpen!
Omdat ik het jou gun om ook de slankere, fittere versie van jezelf te worden, kun je het programma aanschaffen voor een bedrag van og niet eens één hypnosesessie. Drie maanden materiaal, gegarandeerd resultaat, onbeperkt luisteren naar hypnose fragmenten.

Je kunt dit geweldige programma voor drie maanden NU volgen voor een bedrag van 67,00 euro.
Hiervoor krijg je genoeg materiaal om 3 maanden mee aan de slag te gaan.
Je krijgt toegang tot diverse virtuele hypnosefragmenten. Dit alles voor de prijs van nog niet eens één hypnosesessie!

Virtuele maagband programma met hypnose
In dit programma zul je een virtuele maagbandoperatie ondergaan. Je doorloopt het proces van voorbereiding op de operatie, de operatie zelf en de nacontroles. Dit programma volgt op het afslanken met hypnose-programma.
Omdat je brein het onderscheid tussen wat écht gebeurt en wat virtueel gebeurt niet goed kan maken, gelooft je brein dat deze operatie écht heeft plaatsgevonden.
Maar dan zónder dat er in je lijf gesneden wordt, zónder dat je ervoor naar een ziekenhuis hoeft, zónder dat je onder narcose hoeft te gaan. Je ondergaat deze operatie gewoon thuis, tijdens de hypnosessie, in je eigen veilige omgeving.

Vanaf de eerste dag na deze virtuele operatie zul je merken dat deze virtuele maagband zijn werk doet. Je zult minder kunnen eten, sneller een vol gevoel ervaren, en daardoor blijvend kilo’s verliezen. Met dit programma hoef je niet écht onder het mes, en zul je grote stappen zetten voor je gezondheid.

Dit programma is alleen al vanwege deze gezondheidswinst onbetaalbaar.
Stel je voor, wel de lusten van een maagbandoperatie maar niet de last ervan? Geen narcose, geen operatie, geen wond, maar wel resultaat, al vanaf de eerste dag na de virtuele operatie? Wat zou jij overhebben voor een gezonder en fitter lijf? Meer energie, je zelfverzekerder en sterker voelen? Meer uithoudingsvermogen en een betere conditie? En daarvoor hoef je alleen maar naar deze speciale sessies te luisteren, in je eigen veilige huis, op een tijdstip dat het voor jou uitkomt. Met blijvend resultaat!
Dit programma kun je volgen na het afslanken met hyonose-programma.

Dit programma kost € 357,00.

Wil je dit programma aanschaffen samen met het programma afslanken met hypnose? Dan krijg je de beide programma’s niet voor € 424,00 maar je kunt het totaal pakket aanschaffen voor € 367,00.https://www.paypro.nl/product/Mado_Remkes/91815

Wil je hier meer over weten, neem dan contact met mij op.

Foto’s afkomstig uit istockphoto.com

Schuiven naar boven