Ervaringen en aanbevelingen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Mado-jouwpurezelf-10-2-684x1024.jpg

“Mado heeft mij begeleid in een periode waarin ik het zakelijk en privé moeilijk had. Mado heeft dit op een prettige wijze gedaan. Zij laat je de regie houden en hanteert technieken die mij hebben geholpen om inzicht te krijgen. Daarbij past zij op een natuurlijke wijze verschillende interventies, modellen en gesprekstechnieken toe die op dat moment nodig zijn. De begeleiding verliep heel relaxt en zij nodigt uit en stelt je op je gemak. Zij laat je in je waarde en helpt je op weg. In een paar sessies heeft zij mij van geen grip meer hebben naar een situatie van wel weer grip hebben gebracht. Wat uitzichtloos leek en waarin ik alleen een oplossing zag in het nemen van drastische stappen werd terug gebracht naar geloof in de toekomst en Mado heeft mij weer in mijn kracht gezet. Zij gaf aandacht aan wat aandacht nodig had ook al zag ik dat op dat moment zelf niet als relevant.”
***

“Mado heeft zeer professioneel een coachingstraject begeleid waarbij er een mooie balans was tussen werk-gerelateerde en persoonlijke vaardigheden. Op een scherpe maar toch vertrouwde manier zet ze aan tot zelfreflectie. Daarbij komt ze met hele concrete tools die bijdragen tot zelfontwikkeling. Met haar brede kennis over o.a. coachingsprocessen en verandermanagement kan ze bij vele vraagstukken ondersteuning bieden, heel waardevol!”
***

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Mado-jouwpurezelf-14-1-684x1024.jpg

“Ik heb Mado Remkes nu meerdere keren mogen meemaken in een inspirerende sessie met meerdere coaches van Kootsj cooperatie. Wat mij zeer positief opvalt aan Mado, is de positieve energie die ze meebrengt waardoor het energie niveau van de groep hoog blijft gedurende de dag. De werkvormen die ze daarbij inzet sluiten goed aan op de wensen en behoeften van de deelnemers en het proces daarbij weet ze sterkt te begeleiden. Ze is inspirerend en motiverend waarbij ze de (leer)doelen goed in ogen houdt. Daarbij staat ze open voor nieuwe leerervaringen.”
***

“Mado’s stijl van coachen is die van een professionele begeleider die haar gesprekspartner met veel empathie benadert. Daarbij schuwt zij de confrontatie niet, als het leerproces dat behoeft.
Ook weet zij goed af te stemmen op waar degene die zij begeleidt is in zijn/haar proces.”
***

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Mado-jouwpurezelf-2-1-684x1024.jpg

“Door Mado’s kritisch-stimulerende opmerkingen en scherpe observatievermogen heeft zij mij in enkele maanden zover gekregen dat ik durfde te solliciteren op een vrijkomende functie. Mijn zelfvertrouwen heb ik kunnen bouwen op háár schouders. Zij is er heel sterk in om het beste in mensen naar boven te halen.”
***

“Mado is methodisch erg sterk, keuze makend uit brede range van “gereedschap”, vanuit een goede analyse en werkend met verfrissende ideeën.”
***

Schuiven naar boven