Over mij

Mado Remkes Coaching Training Supervisie. 

Ruim 17 jaar werk ik als LVSC coach, trainer, docent en supervisor, zowel in de profit als in de non-profit sector, bijvoorbeeld zorg en onderwijs, maar ook voor cliënten met een arbeidsongeschiktheidsverzekering, bijvoorbeeld bij Movir.
Daarnaast geef ik les aan de Academie voor Coaching en Counselling. 

De laatste jaren heb ik veel ervaring opgedaan bij het individueel coachen van diverse medische professionals als huisartsen, en medisch specialisten en overige verzekerden bij Movir in het hogere segment.
Daarnaast train ik teams bij hun ontwikkelvraagstukken en leid ik mensen op als registercoach bij de ACC.

Ik heb in de loop van de jaren verschillende begeleidings- en ontwikkelingstrajecten opgezet, zowel individueel als in team- of groepsverband. Ook ben ik werkzaam voor enkele ARBO-organisaties en verzekeringen, onder andere als begeleider van reïntegratietrajecten.

Ik vind het altijd boeiend om te ervaren hoeveel een coachtraject of supervisie voor iemands persoonlijke ontwikkeling  kan betekenen. Bijvoorbeeld wanneer iemand meer balans kan brengen in werk en privé, meer inspiratie kan halen uit zijn of haar werk en met meer werkplezier aan de slag gaat. Maar ook wanneer iemand radicale beslissingen ten aanzien van zijn of haar huidige loopbaan wil nemen  en een carrièreswitch wil maken.

Door middel van reflectieve gesprekken geleid door jouw persoonlijke leervraag onderzoeken we samen waar je kracht ligt en hoe dit in het werk beter zichtbaar gemaakt kan worden.

Daarnaast ben ik werkzaam als docent bij de Academie voor Coaching en Counselling waar ik trainingen geef over Stress en Burn-out en over Transactionele Analyse.

Bezoek ook eens mijn website over life-coaching: www.jouwpurezelf.nl

2 gedachten over “Over mij

 1. Hoi Mado,
  Wat leuk je bij Griet heel snel gesproken te hebben. Was een fijne avond met mooie ontmoetingen.
  Graag zou ik een keer met je sparren en je beter leren kennen. Het wordt echter wel november om dit een keer te doen, hoop dat je dit niet erg vindt.
  Succes met je bedrijf, geniet van de komende mooie dagen en ik spreek je graag binnenkort een keer.
  Liefs Marion

 2. Hoi Marion, dank je wel voor je leuke berichtje! Ik hoor je graag! Hartelijke groet,
  Mado

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schuiven naar boven