Stoppen met roken met hypnose

Stoppen met roken ondersteund door hypnose

Loop je er al tijden over na te denken om te stoppen met roken, en mis je de moed om écht te starten? 
Ondersteun jezelf met hypnose en maak van je stop-poging een gegarandeerd succes!
Eindelijk écht van het roken af! Hoeveel voordeel gaat jou dat opleveren? 
Misschien zit je wel met veel vragen als: Hoe zal het gaan, hoeveel moeite zal het gaan kosten? Kan ik dit wel? 
Dan heb ik heel goed nieuws! JA! JIJ KUNT DIT! 
Verslaafd zijn aan roken is ongeveer 90% gedrag en  slechts 10% écht lichamelijke verslaving
Je bent niet als roker geboren, ooit heb je bewust je eerste sigaret gepakt. Toen was je nog niet verslaafd en toen vond je ook nog geen lichamelijk genot van het roken. Waarschijnlijk vond je die eerste sigaret niet eens lekker.
Maar ergens gedurende je leven, door de dingen die je meegemaakt hebt, ben je sigaretten in je brein gaan koppelen, bijvoorbeeld aan gezelligheid, of ontspanning. Ergens ben je gaan geloven dat je de sigaret nodig hebt. Je lichaam is na 3 dagen al clean, heeft dan wat ontwenningsverschijnselen gehad, maar na slechts drie dagen is je lichaam de verslavende stoffen ontwend, maar je onbewust verlangen, je gewoontes, je gedachten over roken, die zijn dan nog niet weg. Die staan als het ware geprogrammeerd op jouw harde schijf. Pas als je die programmering aanpakt, dan verandert ook de geestelijke afhankelijkheid. 
Die programmering staat in je onbewuste brein opgeslagen, daar zitten je gewoontes, je al je automatische processen, maar ook je gedachten, je overtuigingen, je aannames. 
Als je met je bewuste brein stopt met roken, dan blijft die programmering als het ware in je brein aanwezig, je wordt dan een ex-roker. Maar wanneer je ondersteund met hypnose gaat stoppen met roken, dan herprogrammeer je als het ware je hersenen, zodat ze in je oude stand terug gaan, die van een niet-roker. En die niet-roker blijf je vervolgens de rest van je leven.  
Voor meer informatie klik hier
Of begin meteen vandaag nog met dit supercomplete programma voor slechts € 249,00 voor € 47,00 (geldig t/m 30 november 2022 ivm STOPTOBER)

Foto’s afkomstig uit istockphoto.com

Schuiven naar boven