Hypnotherapie online

Wat als je nu wel bezig wil gaan met hypnotherapie, maar niet in de buurt van Tilburg woont?

Volg dan hypnose online!
Gewoon vanuit je eigen huis, waar en wanneer je wilt.

Je kunt uit de volgende programma´s kiezen:

15 dagen afvallen met hypnose:
Een programma waarin je kennis maakt met hypnose en wat dit voor je kan doen als je wilt afslanken. 15 dagen ga je in kleine stappen aan de slag met korte filmpjes, opdrachten en waarin je naar hypnosefragmenten luistert via je koptelefoon.

Slanker en fitter met hypnose
Een volledig programma van ongeveer 3 maanden waarin je werkt aan je mindset rondom hypnose, waardoor je anders leert omgaan met je automatisch gedrag rondom overeten, snoepen, overeten etc. en daardoor blijvend afvalt, en je meteen ook fitter en energieker zult voelen.

Programma virtuele maagband
In het virtuele maagband programma onderga je onder hypnose een virtuele maagbandoperatie. Gewoon thuis, zonder narcose, zonder snijden, maar je brein ervaart het alsof het echt gebeurd is. Je zult daardoor sneller een vol gevoel hebben als je gaat eten, en ook minder behoefte voelen om te snoepen en tussendoortjes te eten. Een super programma, dat werkelijk super goede resultaten geeft.

Als hypnotherapeut heb ik in het verleden veel resultaten bereikt met diverse hypnoseprogramma’s zoals het structureel afvallen door het veranderen van eetgewoonten, omgaan met pijn, stoppen met roken, stotteren, omgaan met stress, faalangst, examenvrees ets. pijn .
Nadeel van deze vormen van hypnose is dat je deze hypnosesessies live bij mij in mijn praktijk volgt.
Je moet er dus voor naar Tilburg reizen, best lastig of ver, als je in Groningen woont, of Amsterdam, of Maastricht.
Bovendien waren live sessies in coronatijd tijdens de lock-down lang niet toegestaan. 


Mij leek het geweldig om ook mensen die verder weg wonen en mogelijk geen tijd of zin hebben om lang te reizen tòch te kunnen bereiken.  
Ik ben daarom het afgelopen jaar gestart met het ontwikkelen van diverse online programma’s met hypnose.
Je kunt deze programma helemaal zelfstandig doorlopen, waar je ook bent, op een moment waarop het jou uitkomt. Dat doe je met je bewuste brein. Door de combinatie van werken met je bewuste brein én met je onbewuste kun je snel snel stappen zetten.

Speciaal voor jou heb ik diverse programma’s ontwikkeld waarmee je online aan de slag kunt gaan. Je kunt dit programma volledig vanuit je eigen huis doen, op het moment dat het jou schikt. Het enige wat je nodig hebt is je mobiele telefoon, laptop of tablet en oortjes of een hoofdtelefoon.
Helemaal zelfstandig kun je op jouw tempo door het programma gaan. Je hoeft er dus niet eens je eigen huis voor te verlaten. Super handig toch?

Wil je hier meer over weten, neem dan contact met mij op.

Foto’s afkomstig uit istockphoto.com

Schuiven naar boven