Hypnotherapie

Hoe kun je ook als je het druk hebt, ook als je een gezin moet combineren met een baan met veel verantwoordelijkheden, tóch dagelijks ontspannen? 

Mindfulness, meditatie etc kost al gauw een half uurtje per dag. De meeste van mijn cliënten kregen dit niet in hun agenda erbij gepropt. Naar de sauna gaan, ook zo heerlijk, maar ook dat lukt niet iedere avond in een kwartiertje. 

Ik ben gaan kijken naar ontspanningsoefeningen die niet veel tijd hoeven te kosten. En waarmee, als je ze dagelijks toepast, je stressniveau echt omlaag kunt brengen. Daarnaast ben ik me gaan verdiepen in de werking van stress in je lichaam, stress in je hersenen en hoe je dusdanig kan ontspannen dat zowel je lichaam als je hersenen zich kunnen ontspannen.

Hypnotherapie bleek voor mij de ontbrekende schakel. Via hypnotherapie kun je op een dieper niveau ontspannen, maar ook werken aan je overtuigingen, gewoontes en patronen, waar je tijdens een coachtraject veel langer mee bezig bent. En dat alles hoeft nog geen 10 minuten per dag te duren!  Sommige oefeningen kun je zelfs met wat oefening binnen een minuut voor elkaar krijgen. 

Hypnotherapie is ook een fantastische methode om te werken aan thema’s als afvallen, stoppen met roken, nagelbijten, stotteren, je meer zelfverzekerd voelen.

Je kunt hier tijdens live-sessies met mij aan werken, maar je kunt dit ook via internetmodules doen, waarbij je wanneer het jou uitkomt, waar je ook bent, zelf met deze thema’s dmv hypnose in mijn praktijk aan de slag kan gaan.

Wil je hier meer over weten, neem dan contact met mij op.

Foto’s afkomstig uit istockphoto.com

Schuiven naar boven